Runtime Error 216

Have questions about Backup4all, or having problems using it? Ask here for help.
Post Reply
johnny_swindle
Posts: 3
Joined: Sat Jan 11, 2014 12:14 am

Runtime Error 216

Post by johnny_swindle »

After I run a successful backup (backup to Blu Ray,disk spanning, zip with no compression) with error checking I receive the following:

Runtime Error 216 at 04C4C5A2

While it appears to not affect the backup (log shows no errors with the backup), it is rather disconcerting to see your backup software issue an error.

Please advise.

Thanks...

Johnny

johnny_swindle
Posts: 3
Joined: Sat Jan 11, 2014 12:14 am

Re: Runtime Error 216

Post by johnny_swindle »

Anyone one care to venture a guess that the runtime error relates to?

Johnny

Adrian (Softland)
Posts: 1635
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Runtime Error 216

Post by Adrian (Softland) »

Hi,

What version and build no of Backup4all do you have?

johnny_swindle
Posts: 3
Joined: Sat Jan 11, 2014 12:14 am

Re: Runtime Error 216

Post by johnny_swindle »

5.0 build 309

Adrian (Softland)
Posts: 1635
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Runtime Error 216

Post by Adrian (Softland) »

Hi,

Please install the latest version 5.0.325 as we fixed several bugs in Backup4all.

trioloku
Posts: 1
Joined: Mon Sep 28, 2020 1:37 pm

Re: Runtime Error 216

Post by trioloku »

Hi,

I have the same error Runtime Error 216 after finishing the backup. I have the version 8.2.214.

The problem is that in the following link of Micrososft seems like a virus :

https://support.microsoft.com/en-us/hel ... -error-216

I'm protected from Symantec and nothing find after scan.

Also i followed the below article to try to fix but nothing.

https://www.get-itsolutions.com/fix-run ... 6-message/

thnx

Adrian (Softland)
Posts: 1635
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Runtime Error 216

Post by Adrian (Softland) »

Dear trioloku,

Please download and install the latest version of Backup4all 8.8.335.
If you still have the problem after that, send us the last backup log to support[at]backup4all[dot]com.

Post Reply