Backup to Azure Failing Test

Have questions about Backup4all, or having problems using it? Ask here for help.
Post Reply
greg.gardner
Posts: 2
Joined: Fri Jan 31, 2020 6:15 pm

Backup to Azure Failing Test

Post by greg.gardner » Fri Jan 31, 2020 6:20 pm

Hi,

I am working to setup a new backup process in Backup4All with an Azure blob storage account. I have a created a new Azure storage account and container just for this process. I have entered the Account Name and Container name as they appear in Azure and have copied the key into the backup4all setup. When I click test I get an error saying:

"HTTP request failed with code 403, message is Server failed to authenticate the request. Make sure the value of Authorization header is formed correctly including the signature."

When I check the "Key is Shared Access SIgnature" box I get he following error:

"HTTP request failed with code 404, message is The specified resource does not exist"

Any help would be appreciated.

Support
Posts: 1514
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Backup to Azure Failing Test

Post by Support » Mon Feb 03, 2020 1:43 pm

Hi,

Please make sure the account name and the key are correct.

If the key is not shared access signature, that option should not be selected.

greg.gardner
Posts: 2
Joined: Fri Jan 31, 2020 6:15 pm

Re: Backup to Azure Failing Test

Post by greg.gardner » Mon Feb 03, 2020 4:37 pm

I copied and pasted the account name, container name, and key directly from Azure and received the same error messages.

Support
Posts: 1514
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Backup to Azure Failing Test

Post by Support » Tue Feb 04, 2020 12:29 pm

Hi,

Do you have the latest version of Backup4all 8.5.272? if not, please try with the latest version and see if you still have the problem.

Post Reply