Restoration fails

Have questions about Backup4all, or having problems using it? Ask here for help.
Post Reply
acmodeu
Posts: 3
Joined: Thu May 13, 2021 6:48 am

Restoration fails

Post by acmodeu »

Backup4all 9 fails to restore files from backups imported from Backup4all 8. The following is found in logs:

[code][13.05.2021 9:45:08] Opening file ":memory:"
Restored 0 file(s) and 0 folder(s)
Restore operation finished in 0 second(s) at 13.05.2021 9:45:08 with 0 errors
[13.05.2021 9:45:08] Error: SQL error " INSERT INTO TempFileRestore ( FileID, FolderID, DictID, FileVersionID, BackupID, FileSpans, NumSpans, StartSpan, StorageIndex, Status, FlagsVersion, Size, DateAccessed, DateModified, DateCreated, CRC, Attributes, UseUTCTime, BlockInfo, RemoteId, SrcRemoteId, VerDictId ) VALUES ( ?,?,?,?,?, ?,?,?,?,?, ?,?,?,?,?, ?,?,?,?, ? , ?); " - SQLite_Prepare_V2 - 21 values for 22 columns, SQL logic error or missing database (1) (SQL03)[/code]

acmodeu
Posts: 3
Joined: Thu May 13, 2021 6:48 am

Re: Restoration fails

Post by acmodeu »

Actually it also doesn't restore files from newly created backups. Fails with the same error:

[13.05.2021 10:14:44] Opening file ":memory:"
Restored 0 file(s) and 0 folder(s)
Restore operation finished in 1 second(s) at 13.05.2021 10:14:45 with 0 errors
[13.05.2021 10:14:45] Error: SQL error " INSERT INTO TempFileRestore ( FileID, FolderID, DictID, FileVersionID, BackupID, FileSpans, NumSpans, StartSpan, StorageIndex, Status, FlagsVersion, Size, DateAccessed, DateModified, DateCreated, CRC, Attributes, UseUTCTime, BlockInfo, RemoteId, SrcRemoteId, VerDictId ) VALUES ( ?,?,?,?,?, ?,?,?,?,?, ?,?,?,?,?, ?,?,?,?, ? , ?); " - SQLite_Prepare_V2 - 21 values for 22 columns, SQL logic error or missing database (1) (SQL03)

acmodeu
Posts: 3
Joined: Thu May 13, 2021 6:48 am

Re: Restoration fails

Post by acmodeu »

Looks like I was able to narrow the problem - it only happens with "Choose/filter files and restore the latest version" and "Choose/filter files and restore any version" restore operations.

Adrian (Softland)
Posts: 1702
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm

Re: Restoration fails

Post by Adrian (Softland) »

Hi,

I created a ticket for this problem and we will fix it as soon as possible.

ha100
Posts: 15
Joined: Fri Dec 25, 2020 3:09 pm

Re: Restoration fails

Post by ha100 »

I have the same problem, since upgrading to version 9

Adrian (Softland)
Posts: 1702
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm

Re: Restoration fails

Post by Adrian (Softland) »

Hi,

The problem was fixed. Please download the latest version of Backup4all and try again to run the restore.

Post Reply