Windows 7 64bit - gadget is not a showing up

Have questions about Backup4all, or having problems using it? Ask here for help.
Post Reply
erik6
Posts: 3
Joined: Thu Oct 18, 2012 6:21 pm

Windows 7 64bit - gadget is not a showing up

Post by erik6 » Thu Oct 18, 2012 6:28 pm

After new installation, the gadget is not a showing up in Windows 7 64 bit system. Even after reinstalling the program.

Support
Posts: 1477
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Windows 7 64bit - gadget is not a showing up

Post by Support » Fri Oct 19, 2012 4:45 am

Hi,

Please try to right click on your desktop and select Gadgets.
Double click the Backup4all gadget and it should appear on your sidebar.

erik6
Posts: 3
Joined: Thu Oct 18, 2012 6:21 pm

Re: Windows 7 64bit - gadget is not a showing up

Post by erik6 » Fri Oct 19, 2012 5:24 am

[quote="Support"]Hi,

Please try to right click on your desktop and select Gadgets.
Double click the Backup4all gadget and it should appear on your sidebar.[/quote]


thank You,

The Backup4all is not listed in the Gadgets.

Support
Posts: 1477
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Windows 7 64bit - gadget is not a showing up

Post by Support » Mon Oct 22, 2012 5:40 am

Hi,

Did you install it when installing Backup4all? There was a checkbox for that.
You can also try to find the gadget in the Backup4all installation folder.
Double click on it.

erik6
Posts: 3
Joined: Thu Oct 18, 2012 6:21 pm

Re: Windows 7 64bit - gadget is not a showing up

Post by erik6 » Mon Oct 22, 2012 6:14 am

Thank You for the replay,

The problem was not the Backup4all program.
Is was Windows. I removed all the Gadgets, reboot the computer and then put them back again.
At this time, the Backup4all gadget was in the list.

Problem solved ;)

Post Reply