Scheduled jobs fail to run

Have questions about Backup4all, or having problems using it? Ask here for help.
Post Reply
JeffR
Posts: 4
Joined: Wed Aug 06, 2014 2:50 am

Scheduled jobs fail to run

Post by JeffR » Wed Oct 15, 2014 3:04 am

Intermittently backup jobs that are scheduled to run at 19:30 fail to run with no job log produced. Has happened twice this week and previously went for a month before the problem occurred. I updated to the latest version but the problem still occurs. I run two backups (because Backup4All scheduled jobs are unreliable), Backup4All @ 19:30 (backup finishes @ 21:30) and NTBackup at 01:00. NTBackup never fails to run. I am unable to determine with the job failed to run (no log). Backup4All is running on a Windows 2003 Server R2.

Support
Posts: 1490
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Scheduled jobs fail to run

Post by Support » Thu Oct 16, 2014 12:56 pm

Hi,

Does the scheduled task ran at the scheduled time?
Is there any error in Event Viewer?

JeffR
Posts: 4
Joined: Wed Aug 06, 2014 2:50 am

Re: Scheduled jobs fail to run

Post by JeffR » Thu Oct 16, 2014 8:54 pm

Job does not run and nothing in the Event Viewer

Support
Posts: 1490
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Scheduled jobs fail to run

Post by Support » Mon Oct 20, 2014 11:16 am

Hi,

Please manually create a new scheduled task in Control Panel->Task scheduler, for a different application.
See if that runs under the same conditions.
If it runs, please compare it with the Backup4all's task.

Post Reply