Search found 4 matches

by hwoess
Sun Nov 06, 2016 4:53 pm
Forum: Support & Troubleshooting
Topic: Drives not found
Replies: 4
Views: 3803

Re: Drives not found

Hello to all!

After a few days of testing and "playing" with the software, I could say that it runs in my environment!
by hwoess
Wed Nov 02, 2016 8:57 pm
Forum: Support & Troubleshooting
Topic: Drives not found
Replies: 4
Views: 3803

Re: Drives not found

For your Information. In the meantime I did an install of an Windows 7 machine and I used an older Novell-Client, but no difference. He ever said, that the drives are not mapped or are not accessable, which is possible through the Explorer!
by hwoess
Wed Nov 02, 2016 7:29 pm
Forum: Support & Troubleshooting
Topic: Drives not found
Replies: 4
Views: 3803

Re: Drives not found

Hello! Sorry no. That doesn't make sense (and that happend!). Because when I start the application as Administrator (run as Administrator), I have no mapped drives, because the drives were mapped as user1, but since "run as" they were mapped as a different administrative user (so I had no drives any...
by hwoess
Tue Nov 01, 2016 6:50 am
Forum: Support & Troubleshooting
Topic: Drives not found
Replies: 4
Views: 3803

Drives not found

Hello! I'm new to Backup4All! I found that program very useful, but I had a big problem. I run that program on a Windows-server 2012 box with mounted drives from a MicroFocus-server. I'm able to select at backup-configuration level the drives (can select or deselect files or folders). But when I sta...