Page 1 of 1

BackBlaze B2

Posted: Mon Sep 04, 2017 4:56 pm
by Steph
Hello,
Is it possible to set a backup on BackBlaze B2 using the tabs provided for Amazon S3 ?
If this is not possible, is an implementation for this supplier planned ?.

Regards,
Steph

Re: BackBlaze B2

Posted: Tue Sep 05, 2017 11:25 am
by Support
Hi,

At this moment we don't have plans to implement this destination.
We put it in our Wishlist.

Re: BackBlaze B2

Posted: Wed Nov 01, 2017 4:21 pm
by danico
I too would like to have the ability to backup to BackBlaze. Don't overlook them, they are one of the best and fastest growing.