Page 1 of 1

change existing job to limit number of increments

Posted: Sat Jun 10, 2017 1:46 am
by cellist
I have an existing incremental job that I want to limit the number of increments that are kept. I don't find any place to do that. Other topic I see here refer to a save storage option. Where do I find that?[attachment=0]backup4all incremental job properties.

PNG[/attachment]

Re: change existing job to limit number of increments

Posted: Mon Jun 12, 2017 2:01 pm
by Support
Hi,

Please go to Type page and there you can find the option to limit the number of backups.

Re: change existing job to limit number of increments

Posted: Sat Jun 17, 2017 2:46 am
by cellist
I click type and it just changes the sequence in which the jobs are displayed. I don't see any option to change increments.

Re: change existing job to limit number of increments

Posted: Sun Jun 18, 2017 1:45 am
by cellist
@support
Ah, I see. You must mean the Type section within Properties. That's the screen that I showed in the screenshot with my original post. It shows options to limit based on % and on size but not on the number of increments. Is that not an option?

Re: change existing job to limit number of increments

Posted: Mon Jun 19, 2017 12:12 pm
by Support
Hi,

Here is a screenshot with the option I told you about:
[attachment=0]type.jpg[/attachment]

Re: change existing job to limit number of increments

Posted: Mon Jun 19, 2017 5:58 pm
by cellist
@support
I now realize that the screenshot I showed was BEFORE clicking on Type. It is exactly as you say once I click Type. Thanks for you patience and for answering my question.