Some sub-folders empty on Restore

Have questions about Backup4all, or having problems using it? Ask here for help.
mattj7
Posts: 3
Joined: Mon Jun 26, 2017 6:13 pm

Some sub-folders empty on Restore

Postby mattj7 » Mon Jun 26, 2017 6:55 pm

When performing a restore with Backup 4 all 5.5 (build 850), some of the sub-folders of the folder selected are empty. When browsing to Restore > Choose/filter files and restore any version > Browse, I can see those sub folders and their contents, so clearly there was a backup at some point.

My best guess is that these sub folders were deleted at some point in the past, and so when I select a date it is not restoring those files if they did not exist on that date.

I am not sure when the contents of these sub-folders were deleted, is there any way to restore these sub folders, regardless of when they were on disk and backed up? I have already tried restoring from different dates and have not yet found a date to restore from that includes them.

Thanks for any help

mattj7
Posts: 3
Joined: Mon Jun 26, 2017 6:13 pm

Re: Some sub-folders empty on Restore

Postby mattj7 » Tue Jun 27, 2017 10:12 pm

For the record, softland support responded to me and pointed out a feature right under my nose. You can choose "include excluded or deleted items" on the first page of the restore wizard.

This fixed my issue.

Support
Posts: 1296
Joined: Wed Dec 16, 2009 12:46 pm
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Some sub-folders empty on Restore

Postby Support » Thu Jun 29, 2017 6:26 am

Hi,

That is correct. The option is called "Restore excluded or deleted files" and can be selected from the first page of the "Restore Wizard".


Return to “Support & Troubleshooting”